Offline 2.0: ne vedem luni!

Stiu ca rezultatul votului arata ca maine ar fi trebuit sa ne vedem la offline2.0. Dar, pentru ca „nu-i online-ul ca offline-ul” ne vom vedea luni. Asadar:

Luni, 14 septembrie, de la ora 18:00, haideti sa ne cunoastem offline la Pizza Hut Dorobanti! Lasa un mesaj in acesta pagina si confirma participarea la Offline 2.0.

Si, pentru ca asa cum spuneam, dorim sa ne vedem

din dorinta de a  ne cunoaste si a (ne) demonstra ca, intr-adevar, suntem o comunitate. Pentru ca o comunitate nu poate exista cu jumatati de masura. Nu putem fi prieteni “in online” si straini “in offline”

spune-ne neaparat pe cine ti-ai dori sa cunosti. Este, minimal, un mod prin care poti arata ca  esti cu adevarat interesat de comunitate. Si o conditie esentiala a participarii la offline2.0.

Pentru ca nu ne dorim sa ne intalnim doar pentru a „bifa” o alta intalnire. Vrem sa ne ne intalnim pentru a ne cunoaste.

Fara grupuri prestabilite si fara teme impuse. Lasand deoparte orgoliile mari si orgoliile mici, timiditatile, instrainarile, teama de a nu fi bagat in seama si teama de a baga in seama.

Te asteptam luni, 14 septembrie, de la ora 18:00, la Pizza Hut Dorobanti (Calea Dorobanti nr.5-7, sect1, vizavi de ASE).

Confirma!

Reclame

78 răspunsuri

 1. […] nu apartine niciunei categorii.A fost o intalnire offline 2.0  foarte reusita cu multa lume, cu diade, triade si bisericute, toata lumea vorbea cu toata […]

 2. […] fost in mod cert saptamana evenimentelor in online, incepand cu intalnirea informala Offline 2.0, continuand cu WordCamp si culminand cu Webstock. Tangential cu evenimentele respective sau nu, […]

 3. […] fost in mod cert saptamana evenimentelor in online, incepand cu intalnirea informala Offline 2.0, continuand cu WordCamp si culminand cu Webstock. Tangential cu evenimentele respective sau nu, […]

 4. […] cu drag miercurea viitoare la noua noastra intalnire). S-au intamplat pregatirile finale pentru Offline 2.0 (va asteptam sa confirmati participarea si sa ne intalnim luni). Si, fireste, s-au intamplat […]

 5. […] Offline 2.0 si-a propus sa reuneasca membrii comunitatii Web 2.0 intr-un spatiu “din viata reala” pentru a-i ajuta sa se cunoasca mai bine,”fara grupuri prestabilite si fara teme impuse. Doar din dorinta de a ne cunoaste si a demonstra ca, intr-adevar, suntem o comunitate . Pentru ca o comunitate nu poate exista cu jumatati de masura. Nu putem fi prieteni in online si straini in offline”. […]

 6. […] and particularly positioning. I confirmed my beliefs in a discussion with Phoebs last night at Offline 2.0 […]

 7. […] bloggerilor bucuresteni de la Pizza Hut A fost o intalnire offline foarte reusita cu multa lume, cu diade, triade si bisericute, toata lumea vorbea cu toata lumea. […]

 8. voi incerca sa vin si eu sa va cunosc pe toti sau macar o parte daca se poate :)

 9. i’m coming too .. with d3vilgirl si probabil justdan88

 10. vin si eu sa-l cunosc pe JustF0rFun si alte persoane interesante from twitter

 11. vreau sa ii intalnesc pe @cby2006, @Matilda_ si pe cine va mai fi.

 12. Incerc sa ajung si YO!, de ce: doresc sa cunosc si in IRL(in real life) cativa din lista de “Following”, am observat ca deja au confirmat cativa. Spre Ex @byubay, @aBogdan, @claudiasofron..etc.

 13. Vreau sa vin ! Vreau sa o cunosc pe Sabina , imunteanu si altii

 14. Vin_sa_cunosc_pe_toata_lumea_:p

 15. Incerc sa ajung si eu pentru a revedea lumea cunoscuta… si pentru a cunoaste lumea necunoscuta :p

 16. O sa ajung si eu cred :) Momentan sunt in tren.

  Vreau sa il cunosc pe Munteanu Ionut Radu :P

 17. vin si eu sa o vad pe phoebs si sa fac cunostinta cu Sorin :)

 18. Incerc sa ajung si YO!, de ce: doresc sa cunosc si in IRL(in real life) cativa din lista de „Following”, am observat ca deja au confirmat cativa.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: