Haideti!

Haideti sa ne cunoastem offline! Lasa un mesaj in acesta pagina si confirma participarea la Offline 2.0, un eveniment destinat tuturor prietenilor din .ro

Haideti sa lasam deoparte orgoliile mari si orgoliile mici, timiditatile, instrainarile, teama de a nu fi bagat in seama si teama de a baga in seama.

Haideti sa ne vorbim. Fara grupuri prestabilite si fara teme impuse. Doar din dorinta de a  ne cunoaste si a (ne) demonstra ca, intr-adevar, suntem o comunitate. Pentru ca o comunitate nu poate exista cu jumatati de masura. Nu putem fi prieteni „in online” si straini „in offline”.

Avem un sponsor, avem un loc in care sa ne intalnim (unul dintre restaurantele Pizza Hut din București), avem, pentru fiecare, bere, sucuri si… Pizza Hut. :)

Vezi cine mai participa si vezi pe cine si-ar dori sa cunoasca, iar apoi

lasa mai jos un mesaj de confirmare a participarii si spune-ne pe cine ai vrea tu sa cunosti offline. Este tot ce trebuie sa faci.

Haideti sa ne cunoastem! #Offline20.

Important: Offline 2.0 va fi organizat la începutul lunii septembrie, iar data exacta va fi decisa prin votul participantilor.

Poti vota aici.

Reclame

105 răspunsuri

  1. O sa vin si eu luni sa cunosc oameni noi si sa ii revad pe cei pe care ii stiu deja.

  2. prin online am cunoscut oameni deschisi si comunicativi cu care m-am intalnit si offline. ma bucur ca ii cunosc si nu ma opresc aici drept pentru care ne vedem luni sa ma salut si cu oameni noi :)

  3. Ne vedem luni!

  4. […] Offline 2.0 .   Luni 14 Septembrie  2009 ora 18:00, toti cei care au confirmat venirea sunt asteptati la Pizza Hut […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: